Gerry Velema.nl

 

Welkom!

Wees snel in het omarmen van een ander,
en traag in het veroordelen van je medemens!
Schrijfster;

Inmiddels is het 38ste boekje geboren in 2017! 

Misschien ken je me van mijn kinderboeken of de VCL romans? Of van boeken met actuele thema’s, zoals Save Seks, of Adam, vraag hulp!

Misschien heb je een van de 6 hulpveleningsboeken gelezen dat ik schreef voor het werk onder prostituees?

Of je las het jeugdboek ‘Eruit jij!’ dat in 2009 werd bekroond met het “Hoogste Woord”, een heuse prijs! (beste  christelijke kinderboek) 

Maar het kan ook zijn dat je me kent van een ontmoeting, of van de Bemoedigingssite, of op welke manier ook... en nu wil je iets meer van me weten en daarom kom je op mijn site terecht! Het is prima!

Over mijn schrijfwerk... voila: hier vind je mijn hele oeuvre op een rij:  klik hier... of je kijkt bij de overzichtelijke boeken - indeling:  boeken


Spreekster:

Hoewel ik het heerlijk vind om te doen, neem ik helaas maar sporadisch een spreekbeurt aan. Ik weet niet goed wat de reden is, maar misschien komt het mijn ernstige gehoor handicap. Een spreekbeurt kost meestal veel energie. Daarnaast is mijn leven al vrij bezet met het werk voor Bemoedigingssite en Bijbelstudies online verzorgen.

Toch probeer ik er af en toe voor te gaan, omdat ik geloof dat vrouwen boodschappers van God mogen zijn!

Je kunt me benaderen via: [email protected]
Bemoedigster:

Bemoedigen is mijn levensthema geworden in de afgelopen 8 jaar. Samen met anderen mag ik meewerken binnen Stichting Bemoedigingssite, die ik zelf ben begonnen. Jarenlang alleen heb gedaan en dankbaar heb gezien hoe steeds meer mensen zich kwamen geven aan dit bemoedigingswerk. Inmiddels werken er zo’n 50 vrijwilligers achter de schermen mee.

We bereiken wekelijks duizenden mensen via het internet met woorden van hoop, geloof en liefde! Gezegende woorden, omdat God zelf deze woorden van de nodige geestelijke kracht voorziet. God bemoedigt mensen!

Ik ben nog nooit zoveel bemoedigd, dan vanaf het moment dat ik bewust anderen ging bemoedigen. Word bemoedigd en wees een bemoediging is  mijn credo!


Cursus Man/vrouw relatie in huwelijk en kerk

Ik schreef hier over in 1993, in 1998, in 1999 en toen werd het wat mij en dit onderwerp betrof, een hele tijd stil...

Tot medio 2017  het stof werd weggeveegd en Gods roepstem opnieuw me aansprak: Je schreef er al over, maar kom, sta op en ga er nu over spreken.

Dat betekent dat ik nu online een bijbelcursus verzorg van 10 avonden over dit thema, dat echt te groot is, om je even met een paar one-liners van af te maken.  Met het oog op de toekomst wil ik vooral vrouwen bemoedigen en laten zien waar onze geestelijke vrijheid op rust. Ze zijn zo nodig en het is zo belangrijk dat zij dat te horen krijgen!

Meer weten of zelf meedoen: Kijk op www.bijbelstudie.gerryvelema.nl
Nieuwste boek 

In het voorjaar 2017 uitgekomen. Het heet Verbonden, een boekje vol vriendschap.

Een boekje over relaties en vooral over die relaties die ons hart raken en betrekken: vriendschappen, liefdesrelaties en familiaire relaties.

Juist wat ons zo kostbaar is, lijkt het terrein te zijn waar we het meest lijden aan verdrietige en verwarrende omgang met elkaar.

Een hoopvol boekje met kwetsbare eerlijkheid geschreven.