Boeken om te bemoedigen


Verbonden

Een boekje vol vriendschap. Een positief boekje voor mensen die vriendschap en hechte relaties waarderen, maar net als ik er achter komen dat dit niet vanzelfsprekend je deel wordt.

Het boekje bevat de mooiste en beste levenslessen die ik moest leren in relaties met mensen waar ik om gaf. Het is kwetsbaar geschreven, open en eerlijk. Voor veel mensen herkenbaar en bemoedigend richting gevend. Verbonden ziijn is onze eindbestemming!


Het 38ste boekje.  € 9,99 + gratis 2 bemoediigingskaarten.

Aangeraakt

Een boekje vol warmte! Een dichte deur, Een vastgelopen relatie. Onverhoorde gebeden. Oververmoeidheid. Wat blijft er dan over van je geloof in God? Wat heb je juist dan aan God? Aangeraakt staat vol klein bemoedigingen voor mensen die onderweg naar Huis worstelen met levensvragen. Het verschil wordt gemaakt als God je aanraakt. Wie aangeraakt wordt, vind ook het antwoord op al die grote vragen.


Het 37ste boekje.  € 9,90 + gratis 2 bemoediigingskaarten.

Via: www.gerryvelema.com
Voor jou.

Een boekje vol nabijheid.


Het tweede boekje in de serie ‘een bemoediging voor jou!’ Met 15 hoofdstukjes over nabijheid met God, met iemand anders, maar ook nabijheid met jezelf, en nabij U is het Woord van God.


Nabijheid als een enorme kracht ter bemoediging op momenten dat je je alleen voelt staan of eenzaam. Het is mijn gebed en hartewens als auteur, dat God door de woorden van dit boekje heen, zo dichtbij komt in het leven van mijn lezers, dat Hij werkelijk nabij ervaren wordt. God zoekt nabijheid... Kom dichterbij!


Ook een zeer bemoedigend cadeautje: € 9,90 + gratis twee bemoedigingskaarten.


UItgave Boekencentrum Zoetermeer 2014 Met liefs.

Een boekje vol geloof, hoop en liefde.


Het eerste boekje dat in nauwe relatie tot de Bemoedigingssite is geschreven. Er staan 19 bemoedigingen in, waarmee de lezer bemoedigd wordt. Onderwerpen als ‘je thuisvoelen bij God’, ‘gebroken, maar niet waardeloos’, geliefd kind van God zijn’, ‘loslaten’ of ‘je identiteit vinden’ ... Het zijn onderwerpen die mijn eigen hart raken. MIjn zoektocht is doorweven met hoop, geloof en liefde...


Met liefs is in liefde geschreven,
met liefs aan je gegeven
misschien geef jij het met liefde weer door...


Een bemoedigend cadeau-boekje...   €10,90 + gratis twee bemoedigingskaarten.


Uitgave Boekencentrum, Zoetermeer 2011